Македонија - Португалија ќе ја има и на ТВ

Македонија денеска игра натпревар во 1/8 финалет на Светското кадетско првенство

Прочитај повеќе

Денеска стартува турнирот Струга 2019

Денеска стартува струшкиот турнир

Прочитај повеќе

ЛИНК и Распоред на натпревари од 1/8 финалето на СП

Распоред на натпреварите од 1/8 финалето Светското првенство

Прочитај повеќе

Миграцијата е заслужна за подемот на младите

ИНТРЕРВЈУ: КАРЛОС МАРТИНГО (СЕЛЕКТОР НА ПОРТУГАЛИЈА У21)

Прочитај повеќе

АНАЛИЗА: Кои се и што играат Португалците?

Македонија утре игра со хитот на првенството, но кои се и што играат Португалците?

Прочитај повеќе