Видерер стигна во Скопје, доаѓа и Хасан Мустафа

Претседателот на ЕХФ стигна во Скопје, се чека и претседателот на ИХФ

Прочитај повеќе

КАДЕТСКО СП: Распоред, термини, линк за следење на натпреварите

Распоред на денешните натпревари на Светското првенство

Прочитај повеќе

Македонија беше блиску до 1/4 финале, но не успеа

Македонија имаше голема шанса да стигне до 1/4 финале, но не ја искористи

Прочитај повеќе

Елиминирана Хрватска, падна и Јапонија

Шок за Хрватска, Јапонија не успеа да изненади

Прочитај повеќе

Германија и Египет први до 1/4 финале

Германија не дозволи изненадување

Прочитај повеќе