СТОИЛОВ: Одморивме денеска, утре тоа нека направи разлика

Македонија немаше тешка задача на денешниот дуел со Бахреин

Прочитај повеќе

ВТОРА ПОБЕДА НА МАКЕДОНИЈА: Бахреин пројде како и Јапонија

Втора победа на Македонија, со максимум бодови одиме на дуел со Хрватите

Прочитај повеќе

Со Бахреин ќе ни судат Тунижани

ИХФ делегираше судии од Африка за денешната средба

Прочитај повеќе

ПРЕГЛЕД: Доста беа две сензации

Македонија денеска игра за втора победа на СП

Прочитај повеќе

ГЕОРГИЕВСКИ: Ќе биде потешко отколку со Јапонија

Повисоки се од Јапонците и играат подобра одбрана

Прочитај повеќе