Вардар со еден бек стигна до бод со Келце!

Вардар играше со крила место бекови и остана непоразен против Келце

Прочитај повеќе

ФОТО: Се собра старото друштво

Две генерации вардарови шампиони, треттата чека ѕвездичка

Прочитај повеќе

Вардар без Горбок, Келце без најмладиот Душебаев

И Вардар и Келце ќе бидат ослабени со неиграње на по двајца играчи

Прочитај повеќе

Kелце некако стигна, но багажот - не

Проблемите на полскиот тим се уште не завршиле

Прочитај повеќе

Исланѓанецот од Кил го пропушта ЕП

Исланѓанецот ќе паузира најмалку два месеца

Прочитај повеќе