Малер како Келце - нема! (Втор дел)

Уште еден од главните играчи на Келце се повреди

Прочитај повеќе

Кои се кандидатите за играч на годината?

ИХФ минатата година не го одржа изборот за играч на годината. Сега има нова листа на кандидати

Прочитај повеќе

Шпенде е пред долга пауза?

Металург има голем проблем

Прочитај повеќе

Колдинг бара пензионери

Данскиот клуб има големи проблеми со повредени играчи

Прочитај повеќе

ГЛЕДАЈТЕ ДЕНЕСКА: РНЛ и Келце се „требат“ меѓусебе

Од два ривала, денеска ќе остане само еден

Прочитај повеќе