СЕЗОНА 8 GAME OF THRONES: Прв официјален трејлер (ВИДЕО)

Прв официјален трејлер за сезона 8

Прочитај повеќе

Закажана премиерата на Game of Thrones

Чекањето наскоро ќе заврши

Прочитај повеќе

BAPTISTE (TV 2019)

Нова ТВ серија вредна да се гледа

Прочитај повеќе

And Then There Were None (TV)

Според делото на Агата Кристи

Прочитај повеќе

MORTAL ENGINES (2019)

СФ - Авантура што всушност е подобра отколку што на прв поглед се чини

Прочитај повеќе