Stranger Things 3 (Trailer)

Наскоро почнува Сезона 3

Прочитај повеќе

TERMINATOR 6: Dark Fate (Trailer)

Шесто продолжение на култниот филм

Прочитај повеќе

CHERNOBYL (TV 2019)

ТВ Серија на HBO

Прочитај повеќе

The Twilight Zone (TV 2019)

TВ Серија 2019

Прочитај повеќе

Terror 2 (2019)

Втора сезона од одличната ТВ серија

Прочитај повеќе