The Outsider (2020)

Мини серија според дело на Стивен Кинг

Прочитај повеќе

Honeyland на чекор до номинација за Оскар

Македонскиот филм влезе во потесна конкуренција во две категории

Прочитај повеќе

Once upon a time in Hollywood

Деветтиот филм на Квентин Тарантино

Прочитај повеќе

The Courier (2019)

Филм од жанрот Акција

Прочитај повеќе

HBO: House of the Dragon го наследува Game of Thrones

Познат е наследникот на Game of Thrones

Прочитај повеќе