THE NUN (2018)

Калуѓерката ги преплашува луѓето ширум светот, а на WB им носи милиони во касата

Прочитај повеќе

Нови ТВ серии за есен 2018

ТВ Серии што допрва ќе излезат. Список што треба да го погледнете ако сте љубител на ТВ серии

Прочитај повеќе

ТВ Серии што ќе ги гледаме и догодина

Список на ТВ серии што добија зелено светло за нови сезони

Прочитај повеќе

ТВ серии што веќе нема да ги гледаме

Список на ТВ серии што завршуваат или се откажани

Прочитај повеќе

Elizabeth Harvest (2018)

Богат маж. Млада жена. Соба во која не смее да се влезе.

Прочитај повеќе