Terror 2 (2019)

Втора сезона од одличната ТВ серија

Прочитај повеќе

DARK 2 (2019)

Германска ТВ Серија

Прочитај повеќе

Depeche Mode ќе „одат“ на Netflix

Се снима нов документарец за култниот бенд

Прочитај повеќе

Quicksand (TV 2019)

Шведска ТВ серија

Прочитај повеќе

PARFUM (TV 2018)

Германска ТВ серија

Прочитај повеќе