The Quake / Skjelvet (2018)

Земјотрес гледан од норвешки агол

Прочитај повеќе

VENOM (2018)

Нов филм на Марвел. Вреди да се гледа

Прочитај повеќе

Peppermint (2018)

Солидно „спакувана“ акција за долги зимски денови во кои нема што да се прави

Прочитај повеќе

MODUS (TV SERIES)

Крими серија од осум епизоди

Прочитај повеќе

THE EQUALIZER 2

Дензел Вашингтон во продолжението на филмот „Equalizer“

Прочитај повеќе