Revenge (2018)

Француски филм што не треба да го пропуштите

Прочитај повеќе

Ready player one (2018)

Стивен Спилберг отвора ново поглавје во филмската уметност

Прочитај повеќе

Anon (2018)

СФ трилер од кој очекуававме повеќе

Прочитај повеќе

Dans la Brume (2018)

Катастрофа за која никој не знае како и што го погодува Париз

Прочитај повеќе

Molly's Game (2017)

Неуспешна скијачка, успева да стане главен менаџер на илегална коцкарница за гости од високо друштво

Прочитај повеќе