The Courier (2019)

Држава: САД
Жанр: Акција
ИМДБ: 4.4
Режисер: Zackary Adler
Сценарио: Zackary Adler, James Edward Barker
Улоги: Olga Kurylenko, Gary Oldman, Amit Shah

Инспирација да се гледа овој филм беше ниската 4.4 оценка на ИМДБ. За да провериме дали навистина е толку лош филмот или од пакост се гласа со ниски оценки. 

Ако имате вишок време, обидете се. Оценката 4.4 е сосема заслужена. Филмот има толку многу Б елементи, што прашање е што бараат Олга Кириленко и Гери Олдман во оваа приказна? 

Олга Кириленко е курир, моторџија кој носи пакет во зграда каде се чува заштитен сведок. Гери Олдман е бизнис магнат кој треба да биде осуден. Но, сведоците еден по еден ги снемува. 
Ви се допаѓа текстот?
Кликнете Like на нашата FB страница и станете дел од g-sport.mk