Hangman (2017)

Hangman e филм што критиката го уништи, веројатно најмногу затоа што не е на нивото на еден од главните актери, Ал Пачино (77). 

Ако немате големи очекувања од филмот, гарантирано ќе имате добра 1,5 часовна забава. Ако се „фатите“ да анализирате, ќе му најдете 1000 маани и во најголем дел ќе бидат оправдани. 
Нема премногу да навлегуваме во деталите, иако со подобар режисер, сценарист и музика, овој филм можеше да биде неколку класи подобар. 

Се работи трилер во кој сериски убиец инспириран од играта „Бесилка“ по секое убиство им остава траги на пензионираниот детектив (Ал Пачино) и детективот (Карл Урбан) на кои друштво им прави и истражувачка новинарка. 

 

Поврзани вести

Ви се допаѓа текстот?
Кликнете Like на нашата FB страница и станете дел од g-sport.mk