BLACK BUTTERFLY (2017)

Black Butterfly е трилерче кое вреди да се изгледа. Има пресврт иако не е Кајзер Созе тип. Не е „Мизери“ иако се работи за писател кој живее во планина и прима на гости комплетен странец кој му го загорчува животот. 

Антонио Бандерас се враќа на големата сцена по неколку слаби проекти како Altamira, The 33... 
Во овој филм е писател кој ја загубил инспирацијата и се претворил во алкохоличар. Живее мирен живот на планина, а приказната почнува кога кани на гости комплетен странец... 
Ви се допаѓа текстот?
Кликнете Like на нашата FB страница и станете дел од g-sport.mk