Промени во Натпреварувачката комисија на РФМ

Ракометната федерација денеска информираше дека има промени во Натпреварувачката комисија. 

Почитувани ,
Ве информираме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член 35 од Статутот на РФМ , односно Член 3 точка 11 од Законот за здружение и фондации  , Управниот Одбор на Ракометна Федерација на Македонија донесе Одлука за именување на г-дин Камер Металари и г-дин Иван Јосифовски за членови на Натпреварувачка комисија при Ракометна Федерација на Македонија.
Именуваните лица-членови  во Натпреварувачката комисија при РФМ ќе бидат во функција на вршител на должност (ВД) .
Ви се допаѓа текстот?
Кликнете Like на нашата FB страница и станете дел од g-sport.mk