Петро-доларите помили од Металург и Европа

Чекиот бек следната сезона ќе му прави проблеми на Звонко Шундовски

Прочитај повеќе

ВЕСТИ: Забрана за странци во Унгарија, Винцек остана третолигаш

Преглед на вести од ракометна Европа

Прочитај повеќе

Охрид се договори со двометраш од Србија

Охриѓани ја пополнија позицијата пивот со играч од Србија

Прочитај повеќе

Разделба со Хасанефендиќ, Ковид 19 во Крајова...

Прегле на вести и трансфери од ракометна Европа

Прочитај повеќе

ТРАНСФЕРИ: Екс играч на Металург е слободен агент, „вардарецот“ Толедо доби друштво

Преглед на трансфери и кратки вести од ракометна Европа

Прочитај повеќе