Иван Марковски заминува од Авенсоа

Македонскиот тренер се раздели со францускиот клуб

Прочитај повеќе

ВЕСТИ: Еден удар, шест фрактури, „Абаломанија“ во Елверум...

Кратки вести од ракометна Европа

Прочитај повеќе

Жалуз демантира, не одам во пензија!

Тунискиот бек вели дека никој не го контактирал кога била објавена веста за пензија

Прочитај повеќе

Трансфери: Абало? Мислевме дека не лажат

Избор на трансфер вести од ракометна Европа

Прочитај повеќе

Тешеира потпиша за Металург, но се искомплицира

Се искомплицира трансферот на Бразилецот во Металург

Прочитај повеќе